Läs mer om minireningsverk och pris

Du som vill veta mer om minireningsverk och pris, du kan kolla in Watersystems och deras sida. Där kan du bland annat läsa mer om minireningsverk service pris. Kanske du redan har investerat i att installera ett eget minireningsverk och vill veta vad det kostar med service? Eller så funderar du på vad det kan kosta att installera detta reningsverk i miniformat.

Ett minireningsverk är en bra lösning för enskilt avlopp. Det som Watersystems erbjuder det är WSB Clean minireningsverk. Här är fem goda skäl att välja detta minireningsverk:

  • Du får 20 års funktionsgaranti med serviceavtal
  • Den har en överlägsen livslängd och driftsäkerhet
  • Minireningsverket passar även till fritidshus
  • Enskilt avlopp anpassat för vårt nordiska klimat
  • Fjärrstyrning och driftövervakning via GPRS

Vad kostar det med minireningsverk och service?

När man talar om minireningsverk och pris, så är det som så att dels så kostar det en summa att köpa den, sedan kan du betala en summa för att få service av den. Det handlar då om att betala en årsavgift som gör att du kan få den service du behöver.

Du kan därmed välja att köpa och installera detta minireningsverk samt att du då samtidigt kan teckna ett bra serviceavtal. Om du gör det, så får du 20 års funktionsgaranti. Denna garanti kan dessutom förlängas med 10 år åt gången efter en inspektion.

Läs mer om WSB Clean minireningsverk

Om det är så att du är nyfiken på WSB Clean minireningsverk och att kanske installera det, så kan du läsa mer om dess funktioner och vad det kostar genom att besöka Watersystems hemsida.